Antena 3 CNN Actualitate După ce a aflat online şi prin SMS că este infectat cu COVID, un bărbat din Sibiu a mers 50 de kilometri prin judeţ ca să obţină buletinul de analize şi pe hârtie

După ce a aflat online şi prin SMS că este infectat cu COVID, un bărbat din Sibiu a mers 50 de kilometri prin judeţ ca să obţină buletinul de analize şi pe hârtie

Un bărbat din Sibiu a vrut cu orice preţ să obţină rezultatele testului COVID-19 şi pe hârtie, după ce îl primise deja prin SMS şi îl verificase pe site-ul unei clinici. El a străbătut aproximativ 50 de kilometri pentru a luat bucata de hârtie de la clinica unde a făcut testul, punând în pericol pacienţii şi oamenii din jur.

După ce a aflat online şi prin SMS că este infectat cu COVID, un bărbat din Sibiu a mers 50 de kilometri prin judeţ ca să obţină buletinul de analize şi pe hârtie
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    21 Oct 2020   •   07:00

Bărbatul în vârstă de 33 de ani din Copşa Mică, Sibiu, a făcut textul COVID-19 la o clinică din oraşul vecin, Mediaş. Rezultatul pozitiv i-a fost confirmat online pe site-ul clinicii la secţiunea pacienţi, dar şi telefonic, prin SMS.

Nemulţumit de rezultat, individul a vrut cu orice preţ să obţină buletinul de analize şi pe hârtie şi a decis să comită un gest de o inconştienă crasă.

S-a dus mai întâi la clinica din Mediaş unde a făcut testul, ca să ridice personal buletinul de analize, punând în pericol şi pacienţii de acolo. Clinica a anunţat imediat poliţia.

Apoi, deşi avea dovada şi pe hârtie a decis să meargă şi la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, pentru alte investigaţii mai amănunţite, “prin aceasta punând în pericol sănătatea celorlalte persoane aflate în interiorul spitalului”, spun polițiștii.

Mai exact, individul inconsţient a străbătut mai bine de 50 de kilomentri prin judeţ fără să îi pese de consecinţe.

Polițiștii Biroului Ordine Publică Mediaș s-au sesizat din oficiu și fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Acum bărbatul inconştient are şi dosar penal, informează Mediafax.

 

 

×
Subiecte în articol: COVID-19 Sibiu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close