Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat infectat cu coronavirus a fugit din spital, în București

Un bărbat infectat cu coronavirus a fugit din spital, în București

Un bărbat testat pozitiv la Covid-19 şi internat într-un spital din Sectorul 4 al Capitalei a fugit din instituţie. Autoritățile au fost sesizate de un angajat al unității medicale, printr-un apel telefonic, iar polițiștii au reușit să îl captureze pe bărbat în scurt timp.

Un bărbat infectat cu coronavirus a fugit din spital, în București
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
05 Mai 2020   •   17:41

Deși inițial a refuzat să se predea forțelor de ordine, ulterior, bărbatul s-a supus măsurilor dispuse de către poliţişti. Din primele informații reiese că acesta era internat la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan”.

Operațiunea de prindere a bolnavului a fost îndeplinită în condiții de maximă siguranță pentru locuitorii prezenți în perimetru, se arată într-un comunicat emis de Poliția Capitalei.

Ulterior, cu ajutorul unui echipaj medical specializat, bărbatul a fost transportat din nou la spital. 

„În baza semnalmentelor primite, polițiști ai Secției 26 au efectuat activități specifice, în regim de urgență și l-au depistat. S-a creat un perimetru de siguranță pentru îndepărtarea pietonilor, ulterior fiind preluat de un echipaj sanitar specializat și transportat la spital”, anunță Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Secţia 26 Poliţie, urmând a fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close