Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost nevoit să plătească 2.000 de euro după ce i-a căzut în cap umbrela unui mare lanț de fast-food din România

Un bărbat a fost nevoit să plătească 2.000 de euro după ce i-a căzut în cap umbrela unui mare lanț de fast-food din România

Un bărbat din Timișoara a fost nevoit să plătească 2.000 de euro după ce umbrela unui mare lanț de fast-food-uri din România i-a căzut în cap.

Un bărbat a fost nevoit să plătească 2.000 de euro după ce i-a căzut în cap umbrela unui mare lanț de fast-food din România
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    18 Ian 2024   •   23:32

Un incident dureros i-a adus și cheltuieli unui bărbat din Timișoara. Mai exact, în timp ce se afla pe terasa restaurantului McDonald's, din centrul Timișoarei, i-a căzut umbrela în cap. 

Ulterior acesta a fost obligat să îi achite companiei cheltuieli de judecată în valoare de 2.000 de euro (9.300 de lei) în urma unui proces în care a cerut daune morale, dar cererea i-a fost respinsă. Sentința nu este definitivă.

Citește și: Ghinionul unui bărbat care găsit aproape 5.000 de lei într-un bancomat. Nu s-a așteptat o clipă la ce a putut să urmeze

Incidentul a avut loc în luna mai 2021. În procesul prin care a cerut daune morale de 50.000 de euro, judecat la Tribunalul Timiș, bărbatul a arătat că în seara zilei de 23 mai 2021, în timp ce se afla pe terasa restaurantului McDonald’s din Timișoara "a fost lovit în zona capului de copertina marchizei din mijloc, cauzându-i suferințe fizice grave și neuro-psihice, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale”.

Bărbatul a avut nevoie de zece zile de îngrijiri medicale, iar dosarul penal deschis în urma incidentului a fost clasat pentru că vătămarea a necesitat mai puțin de 90 de zile de îngrijiri medicale.

În proces, compania, care a fost apărată de o casă de avocatură din București, a arătat că "în urma unei rafale puternice de vânt, de peste 50 km/h, intervenită brusc, braţul uneia dintre cele trei copertine ce acoperea o parte din terasa restaurantului McDonald's, s-a rupt brusc, lovindu-l pe reclamant care, în momentul respectiv, stătea pe terasă, la una dintre mese.

Un astfel de eveniment face parte din categoria evenimentelor cu caracter extraordinar, ce nu puteau fi prevăzute şi nici prevenite ori evitate de pârâtă”, s-a mai apărat compania care deține restaurantul, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: fast-food umbrela mc donalds
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close