Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a pus camere de filmat în casă pentru a-și urmări soția | Ce-i punea femeia în mâncare, zilnic

Un bărbat a pus camere de filmat în casă pentru a-și urmări soția | Ce-i punea femeia în mâncare, zilnic

Un bărbat din California a pus camere de luat vederi în casă, după ce și-a suspectat soția. Potrivit acestuia mâncarea pe care femeia o pregătea avea un gust ciudat. După 10 de căsătorie bărbatul a aflat că soția îl otrăvea.

Un bărbat a pus camere de filmat în casă pentru a-și urmări soția | Ce-i punea femeia în mâncare, zilnic
Sursa foto: WISH TV
de Ioana Mircea    |    11 Aug 2022   •   09:54

Bărbatul din California, Jack Chen, a instalat o cameră ascunsă în bucătărie, pentru a vedea ce îi pune soția lui în mâncare. El a descoperit că femeia, de profesie medic dermatolog îi otrăvea băuturile calde.

Jack, medic la rândul său, a luat acestă decizie după ce s-a îmbolnăvit. El a făcut legătura cu gustul ciudat pe care îl avea limonada fierbinte pe care obișnuiește să o bea zilnic.

În timp ce urmărea imaginile de pe camera video, a văzut că soția, Yue „Emily” Yu, îi punea în băutură și mâncare soluție pentru desfundarea țevilor.

Bărbatul a predat imaginile poliției din Irvine, Orange County. Femeia de 45 de ani a fost arestată, chiar în fața cabinetului ei dermatologic „Mission Viejo”, dar a fost eliberată a doua zi, după ce a depus o cauțiune de 30.000 de dolari.

Ordin temporar de restricţie

Jack a mărturisit că soția sa are antecedente de abuz fizic și verbal împotriva lui și a celor doi copii ai cuplului. El a solicitat în trecut ordin de restricție împotriva ei.

„Când Emily devine frustrată și țipă la copii, folosește în mod obișnuit o expresie chineză care se traduce prin „du-te să mori. De asemenea, le spune copiilor: ai probleme cu capul/ ești bolnav la cap/ dă-te dracu’/ prostule/ du-te dracului din fața mea”, a afirmat Chen în instanță.

Jack Chen, care este medic radiolog, a suferit „răni interne serioase” după ce a consumat produsul de curățare. El va înainta și divorț și deja a obținut un ordin de restricție temporar.

„Se pare că domnul Chen a fost otrăvit o perioadă semnificativă de timp”, a declarat locotenentul Bill Bingham de la poliția din Irvine.

Femeia și-a schimbat comportamentul după naștere

Chen a cunoscut-o pe Yu în 2011, iar anul următor s-au căsătorit. A observat o schimbare în comportamentul ei după nașterea celor doi copii ai lor, în 2013 și 2014.

Bărbatul spune că micuții în vârstă de 9 și 10 ani, ar fi fost abuzați încă de când erau bebeluși, potrivit independent.co.uk.

×
Subiecte în articol: california otrăvire
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close