Antena 3 CNN Actualitate Pățania unui bărbat care a fost scos cu macaraua din avion: "Planul este să extragem o ușă"

Pățania unui bărbat care a fost scos cu macaraua din avion: "Planul este să extragem o ușă"

Un bărbat care a zburat, sâmbătă, pe ruta Nigeria - Marea Britanie a fost scos din avion cu macaraua după trei ore de la aterizare.

Pățania unui bărbat care a fost scos cu macaraua din avion: "Planul este să extragem o ușă"
Sursa foto: Profimedia Images
de Ioana Mircea    |    02 Aug 2023   •   10:40

Un pasager supraponderal a rămas blocat într-un scaun de la clasa întâi, timp de trei ore, după ce zborul său a aterizat în Marea Britanie din Nigeria.

A fost nevoie de intervenția unui echipaj de salvare care a intervenit cu o macara pentru a-l putea scoate pe bărbat din scaunul lui. Totodată, pentru ca macaraua să poată să intre în avion a fost nevoie de scoaterea unei uși ale aeronavei. "Planul este să extragem o ușă", au spus salvatorii.

Totul s-a întâmplat după un zbor de șase ore și jumătate de pe Aeroportul Internațional Murtala Muhammed din Lagos până pe Aeroportul Heathrow din Londra, la ora 5.10 dimineața.

Citește și: Un avion de stingere a incendiilor s-a prăbușit și a explodat pe o insulă, în Grecia. La bord se aflau două persoane

Inițial, echipajul a încercat să îl calmeze pe pasager după ce acesta și-a dat seama că nu poate părăsi locul, dar nu a reușit să îl mute. Din fericire, în cele din urmă, bărbatul a fost scos din avion, potrivit thesun.co.uk.

×
Subiecte în articol: avion macara
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close