Antena 3 CNN Actualitate Bătrână de 93 de ani, jefuită de doi medici falși, în București

Bătrână de 93 de ani, jefuită de doi medici falși, în București

Doi bărbați din București, de 34 și 37 de ani, au pretins că sunt medici din străinătate și au pătruns în casa unei bătrâne de 93 de ani, cerând bani pentru renovarea unei biserici, după care, într-un moment de neatenție al bătrânei au sustras peste 3.000 de lei.

Bătrână de 93 de ani, jefuită de doi medici falși, în București
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    22 Iul 2021   •   19:20

Femeia de 93 de ani a sesizat autoritățile printr-un apel la 112, reclamând faptul că în ziua precedentă, pe 16 iunie, a fost oprită pe stradă, de către doi indivizi care au pretins că sunt medici străini, care strâng bani pentru renovarea unei biserici, după ce străinii au fost aduși la locuința bătrânei, aceștia au sustrat peste 3.000 de lei.

Ca urmare, a sesizării bătrânei, au fost declanşate cercetări, de către Secţia 10 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, identificându-se doi bărbaţi, de 34 şi 37 de ani.

"În baza probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că cei doi bărbaţi ar fi abordat victima pe stradă şi, sub pretextul că sunt medici veniţi din străinătate pentru a strânge fonduri necesare la renovarea unei biserici, au determinat persoana să îi primească în casă. Ulterior, bărbaţii ar fi revenit la adresă de unde ar fi sustras peste 3.000 de lei", a transmis Poliţia Capitalei.

Unul dintre bărbați a fost arestat prevenitv, în urma altei infracțiuni, iar celălalt a fost reținut miercuri și s-a dispus măsura arestului la domiciliu.

Cercetările vor fi continuate de Secţia 10 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

×
Subiecte în articol: batrana medici falsi furat București
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close