Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care a înjunghiat zece femei în Iaşi a fost prins în timp ce ataca o elevă (VIDEO)

Bărbatul care a înjunghiat zece femei în Iaşi a fost prins în timp ce ataca o elevă (VIDEO)

Bărbatul care a înjunghiat zece femei în Iaşi a fost prins în timp ce ataca o elevă (VIDEO)
Sursa foto: atacator
24 Feb 2010   •   16:51

Bărbatul acuzat că a atacat cel puţin zece femei la Iaşi a fost prins de autorităţi. Acesta se afla în apropierea unui liceu şi încerca să înţepe o elevă, informează Biroul de Presă al Poliţiei Române citat de Mediafax.

Bărbatul se numeşte Constantin Gavrilaş, are 35 de ani, şi a petrecut 12 ani în închisoare pentru viol, fiind eliberat din penitenciar în 2009.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Române, Raluca Seucan, suspectul este audiat la această oră şi urmează ca declaraţiile sale să fie confruntate cu cele ale victimelor.




Zece femei au depus plângere la Poliţie, după ce bărbatul le-a atacat, marţi seară, cu un obiect ascuţit. Acesta le-a înţepat pe femei în picioare şi în fese, după care a fugit. Una dintre femei, o studentă în vârstă de 22 de ani, este internată în stare gravă la spital.

Potrivit unor cadre medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi citate de bzi.ro, cele patru victime vor fi supuse unor investigaţii medicale pentru a se depista dacă au fost înţepate cu un obiect contaminat. "Pacientele vor fi trimise la Spitalul de Boli Infecţioase pentru control medical, deoarece acel obiect ar putea fi contaminat. Probabil li se vor face şi teste pentru SIDA şi hepatită B", a declarat Daniela Petrea.

Mai mult de 300 de poliţişti au luat cu asalt străzile din Iaşi pentru a-l prinde pe atacator. Poliţiştii bănuiesc că atacatorul suferă de deviaţie sexuală şi afecţiuni psihice.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Iași atac
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close