Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care își învăța nepotul să facă sex află dacă va fi arestat. Rudele susțin că totul a fost o joacă

Bărbatul care își învăța nepotul să facă sex află dacă va fi arestat. Rudele susțin că totul a fost o joacă

Bărbatul care își învăța nepotul să facă sex află dacă va fi arestat. Rudele susțin că totul a fost o joacă
Sursa foto: Foto captura Antena 3
05 Feb 2016   •   15:45

Judecătorii decid astăzi dacă unchiul copilului abuzat sexual din Giurgiu va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul a fost audiat, din nou, astăzi, la DIICOT după ce a fost reţinut ieri de procurori şi a recunoscut totul în faţa anchetatorilor.

Mama băiatului a fost şi ea audiată şi a declarat că nu a ştiut absolut nimic despre ororile la care i-a fost supus copilaşul.

Bărbatul care şi-a obligat nepotul să imite acte sexuale a fost săltat de mascaţi din propria casă. Procurorii cer arestarea lui pentru 30 de zile.

Caul revoltător a ieşit la iveală după ce reporterii Antena 3 au prezentat autorităţilor imaginile şocante în care copilul de nici trei ani era învăţat cum să imite un act sexual.

Rudele şi vecinii nu cred însă în vinovăţia bărbatului suspectat de pedofilie. Oamenii spun că imaginile postate pe internet au fost filmate în timp ce în casă se aflau mai mulţi copii şi totul nu era decât o joacă.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close