Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care l-a stropit cu iaurt pe primarul Iașiului, Mihai Chirica, clipe dificile. Ce se întâmplă acum cu el

Bărbatul care l-a stropit cu iaurt pe primarul Iașiului, Mihai Chirica, clipe dificile. Ce se întâmplă acum cu el

Bărbatul care l-a stropit cu iaurt pe primarul Iașiului, Mihai Chirica, weekendul trecut, în timpul ceremoniilor prilejuite de Mica Unire, rămâne internat la Institutul de Psihiatrie Socola.

Bărbatul care l-a stropit cu iaurt pe primarul Iașiului, Mihai Chirica, clipe dificile. Ce se întâmplă acum cu el
Sursa foto: bzi.ro
de Gabriel Dano    |    26 Ian 2021   •   23:35

Bărbatul, originar din Pitești, are tulburări de comportament, dar și antecedente psihiatrice și poate reprezenta un pericol, susțin specialiștii de la Institutul Socola, potrivit stirileprotv.ro.

După incident, acestea a fost preluat de psihiatrii și psihologii din Iași. Aceștia l-au testat și verdictul lor a fost dur: omul trebuie să rămână în unitatea medicală de profil. În plus, pe numele atacatorului a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul a fost amendat cu 200 de lei pentru că nu purta mască de protecție.

De altfel, nu este prima oară când bărbatul alege să facă un astfel de gest. Anul trecut, piteșteanul l-a huiduit și pe șeful statului, Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat de crime împotriva poporului român.

Mihai Chirica: Bine că nu intoleranță la lactoză

Primarul din Iaşi a fost stropit cu iaurt de un protestatar, la ceremoniile dedicate Unirii Principatelor.  După acest incident, agresorul a fost preluat de forţele de ordine, iar Chirica a mers la Hotelul Traian să se spele.

Edilul a spus atunci că nu va face plângere penală împotriva bărbatului.

"În principiu, era o nemulţumire pe care a acumulat-o de-a lungul timpului, nu mi-a reproşat mie ceva. S-a declarat a fi un militar rezervist din Piteşti. Făcem aşa haz de necaz, bine că nu am avut intoleranţă la lactoză!", a comentat primarul din Iaşi, Mihai Chirica, duminică, la Antena 3.

"L-am iertat, nu voi face plângere, dar a acumulat multe frustrări această naţiune, de prea multe promisiuni şi prea puţin realizări. (...) Mulţimea are întotdeauna dreptate", a adăugat edilul.

×
Subiecte în articol: Mihai Chirica Klaus Iohannis
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close