Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul împușcat de polițiști într-un hotel din București a murit la spital. Acesta ar fi încercat să ucidă un paznic și a înjunghiat un polițist

Bărbatul împușcat de polițiști într-un hotel din București a murit la spital. Acesta ar fi încercat să ucidă un paznic și a înjunghiat un polițist

Bărbatul care a fost împușcat în picior, în această dimineață, de către polițiști, a murit la spital. Din primele informații se pare că bărbatul a atacat mai multe persoane.

o_1e6g6ggqfmnmqdk1qrka74n04b.jpg
22 Apr 2020   •   08:32

Poliția Capitalei a transmis, miercuri dimineața, că bărbatul care a făcut scandal într-un imobil din sectorul 1 și a fost împușcat de polițiști a murit la spital.

„Cadavrul urmează să fie ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Întregul conflict a început dimineață, la ora 4.00, când oamenii care locuiau într-un hotel din sectorul 1 din București au sunat la 112 pentru a anunța că un bărbat a ieșit pe casa scării, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, cu mai multe obiecte ascuțite în mână.

Polițist înjunghiat și un tânăr în chiloți împușcat, scandal cu focuri de armă într-un hotel din București

Din primele informații, se pare că bărbatul avea în mână mai multe foarfece, cu care a încercat să îl ucidă pe paznicul hotelului. De asemenea, acesta ar fi atacat mai mulți vecini. 

Oamenii legii au fost nevoiți să tragă 6 focuri de armă, deoarece bărbatul era extrem de agresiv și a reacționat violent la încercarea polițiștilor de a sta de vorbă cu el. Focurile de armă au fost inițial pentru avertisment, însă s-au îndreptat mai apoi asupra bărbatului. Acesta a fost rănit în primă fază în picior, însă celelalte gloanțe i-au rănit mai multe organe vitale, împușcătura în plămâni fiindu-i fatală. 

O ambulanță l-a transportat imediat la spitalul Elias din Capitală, însă a fost mult prea târziu pentru bărbatul grav rănit. 

De asemenea, un polițist în vârstă de 27 de ani, care a încercat să îl oprească pe bărbat, a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

 

×
Subiecte în articol: barbat impuscat in picior pajura
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close