Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul incendiat suferise un accident vascular. În 2009, a fost găsit dezbrăcat în centrul Braşovului

Bărbatul incendiat suferise un accident vascular. În 2009, a fost găsit dezbrăcat în centrul Braşovului

Bărbatul incendiat suferise un accident vascular. În 2009, a fost găsit dezbrăcat în centrul Braşovului
Sursa foto: Foto: videonews.ro
27 Iul 2011   •   22:00
Noi informaţii referitoare la bărbatul care a fost găsit carbonizat în curtea unui liceu din Capitală. Acesta se numeşte Vasile Tătaru şi era originar din Braşov. În urmă cu doi ani, omul suferise un accident cerebral şi rămăsese cu un defect de vorbire. Potrivit soţiei sale, citată de Adevărul, bărbatul a mai plecat de-acasă, în 2009, şi a fost găsit dezbrăcat în centrul Braşovului.

Se pare că bărbatul îşi plănuise cu ceva timp înainte plecarea în Capitală. În ultima zi petrecută în localitatea în care trăia, Hălchiu, Vasile Tătaru a făcut piaţa, apoi a dispărut a de-acasă, şi şi-a sunat soţia şi i-a lăsat câteva instrucţiuni.

„Marţi, pe 19 iulie, a plecat la piaţă. M-a sunat pe la 14.40 şi a zis ca a ajuns acasa, că dă de mancare la pui şi se culcă. I-am spus să stea jos, că are probleme cu inima. Pe la 15.00, a venit ginerele la mine, la muncă, şi mi-a zis că merge acasă. Când a ajuns, m-a sunat şi mi-a zis că poarta şi uşile sunt încuiate şi nu poate intra în casă. I-am spus să caute cheile sunt preşul de la uşa şi le-a găsit. A intrat în casă, dar el nu era nicăieri. Apoi am intrat în panică, nu ştiam unde e. L-am sunat şi nu îmi răspundea. Am zis că sigur s-a întâmplat ceva cu el. La 17.00 şi un pic m-a sunat şi mi-a zis: «Ascultă, cheile de la casă sunt sub preş» şi mi-a închis telefonul", povesteşte soţia victimei, Maria Tătaru, citată de Adevărul.

Femeia a primit un nou telefon, după moietul nopţii. „La 00.30 a sunat şi a spus: "Ascultă, actele tale sunt sub televizor". M-am uitat, le-am găsit şi, în acte, era o foaie şi o declaraţie, despre care eu cred ca a compus-o altcineva. Scria că a plecat la mănăstire cu un preot, ca să se facă bine. Dacă în timp de 3 luni se face bine vine acasă, daca nu, mai vine în 2016. Mai scria că şi-a luat trei plase cu haine şi încălţăminte şi când m-am uitat în sertar, am văzut că lipseau din lucrurile lui. Nu a luat lucruri de valoare. Şi buletinul l-a lăsat acasă", a mai precizat Maria Tătaru.

Deşi nu ştie de ce bărbatul bărbatul ei a plecat la Bucureşti, Maria Tătaru a declarat că nu a fost prima oară când acesta a plecat de acasă. El a mi-a mai fost dispărut în 2009, în Braşov. După ce a făcut atacul cerebral, a plecat noaptea de acasă. Mi-a lăsat verigheta şi un bileţel în care scria: «Un om singur pe lume, Doamne ajută!» Am anunţa Politia şi l-au găsit în Livada Poştei, în zona cunoscută sub numele de După Ziduri. Era în pielea goală".

Cadavrul carbonizat al luiVasile Tătaru a fost găsit în curtea Grupului Şcolar Electronică Industrială din Capitală, în urmă cu o săptămână. Omul fusese împuşcat în cap înainte de a fi incendiat. Cadavrul a fost lăsat în tufişurile din spatele şcolii.

 

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close