Antena 3 CNN Actualitate Băsescu către o jurnalistă a Antenei 3: "Vin direct în birou la tine să o facem" (VIDEO)

Băsescu către o jurnalistă a Antenei 3: "Vin direct în birou la tine să o facem" (VIDEO)

Băsescu către o jurnalistă a Antenei 3: "Vin direct în birou la tine să o facem" <font color=red>(VIDEO)</font>
04 Oct 2007   •   12:31

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, joi, la Brăneşti, de o jurnalistă a Antenei 3, Sorina Matei, dacă va face o declaraţie la Bucureşti despre rezultatul moţiunii. Acesta i-a răspuns: "Sigur, vin direct în birou la tine să o facem". Nu este prima dată când preşedintele Băsescu are exprimări jignitoare la adresa jurnaliştilor. Chiar în acest an, a taxat-o pe colega noastră, reporterul Andreea Pană drept ?ţigancă împuţită?, afirmaţie pentru care a fost citat în faţa Consiliului Naţional Antidiscriminare.

În 2005, la bilanţul Poliţiei, un alt reporter al Antenei 1 l-a întrebat pe şeful statului cum i se pare poliţia. "În orice caz mult mai frumoasă decât tine", a venit răspunsul total nemotivat al lui Băsescu.

În decembrie 2005, Traian Băsescu apare la bilanţul Alianţei PNL-PD. I se pare nepotrivită întrebarea unui reprezentant al Mediafax dacă a fost invitat sau a venit din proprie iniţiativă şi răspunde: "O lipsă de bun-simţ mai mare nu am văzut la un ziarist!". Unei alte ziariste de la Antena 3, Băsescu i-a oferit pe podul de la Mărăcineni un post la Cotroceni.

BĂSESCU CĂTRE O JURNALISTĂ: VIN LA TINE ÎN BIROU SĂ O FACEM

Antena3.ro

×
Parteneri
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat
x close