Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: CNCD să se sesizeze în cazul bancurilor cu olteni, moldoveni, ardeleni

Băsescu: CNCD să se sesizeze în cazul bancurilor cu olteni, moldoveni, ardeleni

Băsescu: CNCD să se sesizeze în cazul bancurilor cu olteni, moldoveni, ardeleni
13 Sep 2007   •   16:35

Preşedintele Traian Băsescu a luat poziţie faţă de sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) de către Uniunea Armenilor din România cu privire la declaraţiile făcute de şeful statului, la ieşire din spital. ?CNCD ar trebui să se sesiseze şi în cazul bancurilor cu olteni, moldoveni, ardeleni?, este de părere preşedintele. Afirmaţia care a stârnit reacţii a fost făcută referitor la unul dintre medicii care l-au operat pe şeful statului, după intervenţia la tiroidă. ?În sfârşit, văd şi eu un armean bun?, a declarat Traian Băsescu la externarea din spital. Reacţiile nu au încetat să apară.

Uniunea Armenilor din România a decis să sesizeze Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării în legătură cu declaraţiile sale. Uniunea consideră că a fost vorba despre o ?gravă ofensă? la adresa comunităţii. Şi ministrul Finanţelor, Varujan Vosganian, a taxat dur aprecierile preşedintelui, catalogându-le drept "un genocid moral".

Preşedintele Traian Băsescu a mai intrat în atenţia Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării în momentul în care a numit-o pe jurnalista Andreea Pană ?ţigancă împuţită?. Membrii Consiliului au considerat sintagma discriminatorie şi i-au dat preşedintelui un avertisment.

TRAIAN BĂSESCU O NOUĂ REMARCĂ DISCRIMINATORIE

BĂSESCU: MEDITAŢIILE O NOUĂ MODALITATE DEA ÎNVĂŢA PRIVAT ÎN ŞCOLILE DE STAT

BĂSESCU: INCOMPETENTUL VOSGANIAN A TĂIAT DOUĂ AVIOANE DE LA TAROM

Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close