Antena 3 CNN Actualitate Băsescu dă petrecere pentru femeile PD în vila de la Neptun

Băsescu dă petrecere pentru femeile PD în vila de la Neptun

Băsescu dă petrecere pentru femeile PD în vila de la Neptun
28 Aug 2007   •   18:25

Preşedintele Traian Băsescu le-a invitat marţi, la o petrecere privată în reşedinţa de protocol de la Neptun, pe cele 180 de participante la şcoala de vară a femeilor democrate. Prezent la şcoala de vară de la Costineşti în calitate de lector, şeful statului a profitat de ocazie pentru a le mulţumi femeilor democrate pentru implicarea lor în campania electorală pentru referendumul din 19 mai şi le-a invitat pe acestea, inclusiv în numele soţiei sale, la vila de protocol de la Neptun. Preşedintele a subliniat că fondurile pentru această petrecere nu provin din protocolul de stat, la fel cum nu s-au cheltuit bani publici nici la petrecerea oferită în acelaşi loc colegilor săi de la Institutul de Marină, cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria. Femeile democrate au fost sfătuite de şeful statului să vină într-o ţinută cât mai lejeră. Unele voci feminine au întrebat chicotind cât de lejeră poate fi ţinuta, iar preşedintele le-a răspuns zâmbind că vila de protocol are şi piscină.

Şeful statului a adresat invitaţia şi soţilor care le însoţesc pe doamnele democrate la şcoala de vară, însă, în urma protestelor acestora, a retractat şi a spus că pentru aceştia va fi organizată o masă separată.

Sesizând din nou nemulţumirea femeilor care îi strigau că preferă să fie singure în compania lui, preşedintele le-a sfătuit, în cele din urmă, să îi trimită pe aceştia la discotecă.

Rompres

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close