Antena 3 CNN Actualitate Băsescu face precizări: Nu a fost atacată presa, ci "practici" de presă (VIDEO)

Băsescu face precizări: Nu a fost atacată presa, ci "practici" de presă (VIDEO)

Băsescu face precizări: Nu a fost atacată presa, ci "practici" de presă <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Mar 2008   •   13:48

Preşedintele a reluat sâmbătă atacurile la adresa presei. Traian Băsescu a declarat că "stăpânii tonomatelor pe euro" doresc să dobândească controlul asupra instituţiilor statului. El a precizat că, în momentul în care a candidat pentru preşedinţie, nu şi-a asumat să fie terfelit fără motiv, "de aceste tonomate pe euro", ci şi-a asumat să fie criticat atunci când greşeşte.

El a subliniat însă că prin declaraţiile făcute vineri seara, nu a atacat presa în ansamblul său, ci ?practici din presă?: ''Îi bagi pacheţelul cu euro la începutul lunii şi-ţi vorbeşte pe televizor toată luna spre bucuria patronului. Această practică am atacat-o, nu presa. Dacă vă uitaţi azi, vedeţi că preşedintele atacă presa. Nu, preşedintele are drept la replică. Pentru unii dintre ei preşedintele nu are acest drept.?.

TRAIAN BĂSESCU FACE PRECIZĂRI CU PRIVIRE LA CONFLICTUL DESCHIS CU PRESA

Atitudinea lui Traian Băsescu faţă de mass-media a fost urmată de apropiaţii săi. La mai puţin de 24 de ore de la declanşarea ?ofensivei? prezidenţiale, Cătălin Avramescu, consilier al şefului statului, a lansat un nou atac împotriva trusturilor de presă. Invitat la Realitatea TV, consilierul prezidenţial nu a ezitat să aducă acuzaţii inclusiv proprietarilor acestui post. El a spus că ?La noi aceste mijloace de informare în masă, să spunem aşa, sunt cartelizate la modul absolut. Avem de-a face cu câţiva indivizi, vreo doi - trei, din această ţară, cu dosare penale. E vorba de patronul acestui post (n.r. Realitatea TV), Vântu, este voba de Voiculescu, este vorba de Patriciu"

CONSILIERUL PREZIDENŢIAL CĂTĂLIN AVRAMESCU ÎNTĂREŞTE OFENSIVA

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close