Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Ford ţine în secret anexele contractului de privatizare

Băsescu: Ford ţine în secret anexele contractului de privatizare

Băsescu: Ford ţine în secret anexele contractului de privatizare
21 Mar 2008   •   11:09

Preşedintele Traian Băsescu este nemulţumit de faptul că Ford păstrează pentru sine anexele lde a contractul de privatizare al Automobile Craiova referitoare la salariile reprezentanţilor români în Consiliul de Administraţie sau investiţiile de mediu ale companiei. Băsescu spune că respectivul contractul cu Ford mai are 13 anexe ce cuprind clauze secrete. Unele clauze sunt încadrate la capitolul confidenţialitate.

"În anexele secrete se găsesc planurile de afaceri ale Ford şi mi se pare corect să fie secrete, însă mai sunt şi altele care nu înţeleg de ce sunt stipulate acolo. Este de discutat de exemplu dacă trebuie ţinute la secret salariile reprezentanţilor români în consiliile de administraţie sau investiţiile de mediu. Însă este un contract avizat în Parlamernt şi aşa rămâne", a declarat şeful statului, într-o conferinţă de presă.

Portivit declaraţiilor lui Băsescu, Ford face parte din parteneriatul strategic dezvoltat cu Statele Unite ale Americii, despre care a discutat cu preşedintele George Bush în2005.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close