Antena 3 CNN Actualitate Băsescu la cursuri, pentru a fi iar căpitan de navă (VIDEO)

Băsescu la cursuri, pentru a fi iar căpitan de navă (VIDEO)

Băsescu la cursuri, pentru a fi iar căpitan de navă <font color=red>(VIDEO)</font>
20 Aug 2007   •   17:26

Preşedintele Traian Băsescu va susţine la sfârşitul aceste săptămâni examenul pentru reconfirmarea în funcţia de comandant de navă. Acesta a plecat luni dimineaţă de la Neptun, unde s-a aflat timp de peste o săptămână, la vila de protocol, şi a mers la Constanţa pentru a susţine examenul la Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale. La ieşirea din clădirea institutului Băsescu a declarat că este plăcut să se întoarcă la şcoală şi că în prima zi a făcut acomodarea cu simulatorul de tanc. "Asta mi-a dat o stare de confort şi realitatea este că am dreptul la un brevet valabil", a spus Băsescu.

Preşedintele le-a arătat celor prezenţi chitanţa care atestă că a plătit pentru susţinerea cursurilor, în valoare de 1.175 de lei. Traian Băsescu speră că va avea parte de înţelegere din partea lectorilor în privinţa frecvenţei la cursuri.

În anul 2006, şeful statului şi-a pierdut dreptul de a naviga, în calitate de comandant de vas, deoarece nu a participat la cursurile şi examenul de reconfirmare în funcţie, care se susţin periodic.

Traian Băsescu este absolvent al Academiei Navale ?Mircea cel Bătrân? din Constanţa, Facultatea de Marină Civilă, specializarea Navigaţie şi Transport Maritim, promoţia 1976.

BĂSESCU, LA CURSURI

Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close