Antena 3 CNN Actualitate Băsescu le-a cerut sinistraţilor să fie decenţi şi să aibă încredere în Guvern

Băsescu le-a cerut sinistraţilor să fie decenţi şi să aibă încredere în Guvern

Băsescu le-a cerut sinistraţilor să fie decenţi şi să aibă încredere în Guvern
04 Aug 2008   •   19:52

Preşedintele Traian Băsescu a fost din nou în zonele afectate de inundaţii şi le-a transmis sinistraţilor să aibă încredere în măsurile luate de Guvern. Executivul va trimite în 2-3 săptămâni materiale pentru refacerea caselor, iar şeful statului vrea să verifice personal cum merg lucrările.

Prima oprire a preşedintelui Băsescu a fost în judeţul Neamţ, unde a vizitat localităţile Doljeşti şi Tămăşeni, fiind pentru a doua oară în ultima săptămână când şeful statului merge în aceste sate. Oamenii din Tămăşeşti i-au reproşat însă preşedintelui lipsa de interes a autorităţilor. Ei spun că au fost uitaţi imediat ce s-au retras apele.

Şi la Săuceşti, în judeţul Bacău, şeful statului a dat asigurări că persoanele afectate de inundaţii vor fi ajutate. Preşedintele s-a întâlnit şi cu o bătrână pe care a cunoscut-o la vizita de săptămâna trecută. Femeia a fost însă prea inistentă pentru preşedinte. "E frumos ce faci?", a întrebat-o de trei ori preşedintele pe femeie. "Ţi-am promis că o să ai casa refăcută? Cred că decenţa este necesară şi pentru tineri şi pentru bătrâni", a continuat el.

Antena 3 

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close