Antena 3 CNN Actualitate Băsescu, mustrat de CSM pentru că l-a acuzat de corupţie pe judecătorul în cazul Bordei

Băsescu, mustrat de CSM pentru că l-a acuzat de corupţie pe judecătorul în cazul Bordei

Băsescu, mustrat de CSM pentru că l-a acuzat de corupţie pe judecătorul în cazul Bordei
10 Apr 2008   •   22:52

Traian Băsescu l-a acuzat de corupţie pe judecătorul care l-a lăsat pe Constanda să construiască în parcul Bordei şi s-a ales cu mustrări din partea Consiliului Superior al Magistraturii. Lidia Bărbulescu, preşedintele CSM l-a acuzat, la rândul ei, pe Băsescu că ar fi încălcat prezumţia de nevinovăţie.

Şeful statului a declarat marţi seară, într-o emisiune televizată, că omul de afaceri Costică Constanda a cumpărat terenul din parcul Bordei fiind conştient că va putea cumpăra şi judecătorii.

În replică, Costanda susţine că Băsescu i-a înşelat pe proprietarii Satului Francez cu un teren mai ieftin. Pe de altă parte, omul de afaceri spune că dosarul Bordei a fost judecat de 15 judecători, nu de unul singur, cum spune Băsescu.

?A reuşit să se facă înţeles că i-a păcălit pe acei proprietari ai statului francez dându-le un teren mult mai ieftin, în condiţiile în care susţine că nu aveau dreptul să construiască?, spune Constanda. ?

?Practic le-a dat un teren de 4 milioane ca valoare şi le-a oprit unul de 100 de milioane de Euro?, a adăugat omul de afaceri.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close