Antena 3 CNN Actualitate Băsescu nu renunţă la legea sănătăţii. "O să reuşim, până la urmă, să introducem şi participarea privată la sistemul de sănătate"

Băsescu nu renunţă la legea sănătăţii. "O să reuşim, până la urmă, să introducem şi participarea privată la sistemul de sănătate"

Băsescu nu renunţă la legea sănătăţii. "O să reuşim, până la urmă, să introducem şi participarea privată la sistemul de sănătate"
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mai 2012   •   07:12

Traian Băsescu nu renunţă la legea sănătăţii şi susţine că aceasta va fi adoptată în timpul mandatului de 6 luni al Guvernului Ponta.

Preşedintele a criticat actualele probleme din sănătate şi a susţinut că este esenţial ca noua lege  să introducă participarea privată la finanţarea sistemului.

"În România, sistemul pe care îl avem nu-ţi permite o asigurare suplimentara. Eu, şi ca mine mulţi alţii, am foste nevoiţi să ne facem asigurări în străinatate pentru că nu am avut cum să vin cu bani suplimentari şi să spun vreau servicii mai bune decât cele oferite de stat şi, uite, vreau acest tip de servicii în caz ca mi se întâmplă ceva", a declarat Traian Băsescu.

"O să reuşim, până la urmă, să introducem şi participarea privată la sistemul de sănătate, nu numai cele ale statului care fac ce vedeţi în sănătatea românească" a mai spus preşedintele României.






×
Subiecte în articol: legea sanatatii
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close