Antena 3 CNN Actualitate Băsescu s-a sucit: Nu mai publică discuţiile cu liderii USL de după demisia lui Boc

Băsescu s-a sucit: Nu mai publică discuţiile cu liderii USL de după demisia lui Boc

Băsescu s-a sucit: Nu mai publică discuţiile cu liderii USL de după demisia lui Boc
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Mar 2012   •   21:14

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la postul public de televiziune, că a decis să nu mai facă publice discuţiile cu liderii USL de la Cotroceni de după demisia lui Emil Boc, menţionând că a dispus verificarea corectitudinii transcrierii dialogului publicat şi că discuţia a fost una serioasă, informează Mediafax.
   
Întrebat despre cererea USL ca şeful statului să facă publice discuţiile de la Cotroceni, Băsescu a răspuns: "Nu am să mai fac acest pas".
   
El a precizat că a cerut verificarea exactităţii "până la literă" a transcrierii discuţiei care deja a fost dată publicităţii.

"Am verificat şi azi-noapte, am verificat şi azi o dată dacă redarea transcriptului este la literă cu înregistrarea", a spus preşedintele.
   
Băsescu a adăugat că discuţia de la Cotroceni a fost una foarte serioasă.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică seară, în cadrul unei emisiuni televizate, că i-a propus liderului PSD, Victor Ponta, să ocupe funcţia de prim ministru.

"Eu am avut surpriza refuzului mandatului de prim-ministru când i l-am oferit lui Victor Ponta", a afirmat Traian Băsescu.

El a precizat că a făcut această ofertă în timpul consultărilor de la Cotroceni cu USL după demisia lui Emil Boc din funcţia de prim-ministru.
   
Preşedintele Băsescu a precizat că Victor Ponta nu i-a răspuns, dar că "în locul lui" prima dată a răspuns liderul PNL Crin Antonescu, iar apoi liderul PC Daniel Constantin.
   
"Victor Ponta n-a spus nimic. A răspuns Antonescu şi a răspuns ăla micu', cum îi spune, Constantin", a mai afirmat Traian Băsescu.
   

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close