Antena 3 CNN Actualitate Băsescu uimeşte din nou şi recunoaşte că Mariana Rarinca ar merita "scuzele de rigoare"

Băsescu uimeşte din nou şi recunoaşte că Mariana Rarinca ar merita "scuzele de rigoare"

Băsescu uimeşte din nou şi recunoaşte că Mariana Rarinca ar merita "scuzele de rigoare"
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Iun 2015   •   07:44

Traian Băsescu uimeşte din nou. Fostul preşedinte spune că judecătorii care au achitat-o pe Mariana Rarinca ar trebui felicitaţi. Cât despre Mariana Rarinca, Băsescu recunoaşte că femeia ar merita nişte scuze.

"Eu, ca şef al statului, după ce constatam eroarea, aş fi ieşit la tribună, aş fi spus că îi felicit pe judecătorii care, la Curtea de Apel, în cadrul investigării judecătoreşti, au adus noi probe în proces care au permis achitarea doamnei Rarinca şi asta probează că sistemul de justiţie este independent. Cred că aici trebuia închis subiectul, cu scuzele de rigoare faţă de doamna Rarinca", a spus Traian Băsescu.

Pe 21 mai, Mariana Rarinca, femeia acuzată că a şantajat-o pe şefa ICCJ, Livia Stanciu, a fost achitată definitiv. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Bucureşti, care a apreciat că femeia nu se face vinovată de faptele pentru care a fost denunţată de Livia Stanciu.

Livia Stanciu a susţinut în plângerea depusă că Mariana Rarinca a ameninţat-o cu darea în vileag a unor fapte imaginare, compromiţătoare pentru şefa Curţii Supreme şi pentru soţul ei. Ca să nu se întâmple acest lucru, Stanciu ar fi trebuit să plătească de 20.000 de euro.

Mariana Rarinca a stat 6 luni nevinovată în arest preventiv.



×
Subiecte în articol: Mariana Rarinca
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close