Antena 3 CNN Actualitate Bătaie la o şcoală generală, între familiile a doi elevi (VIDEO)

Bătaie la o şcoală generală, între familiile a doi elevi (VIDEO)

Bătaie la o şcoală generală, între familiile a doi elevi <font color=red>(VIDEO)</font>
17 Apr 2008   •   19:40

Nu doar elevii se bat la şcoală ci, mai nou, şi părinţii acestora. O ceartă banală între doi copii, care a avut loc la şcoala 192 , cartierul Bucureştii Noi din Capitală, a degenerat într-o luptă între două familii. Martorii spun că, deşi instituţia era păzită, bodyguarzii s-au ascuns în clădire, ca şi profesorii. "M-au bătut aici în şcoală. M-au ameninţat cu cuţitul, m-au luat cu forţa în maşină la ei -

M-am aruncat din maşină şi am fugit", declară elevul agresat. Acesta povesteşte că cinci adulţi i-au tras o bătaie soră cu moartea, chiar în curtea şcolii. Martorii spun că cei angajaţi să-i păzească pe elevi au fost de asemenea agresaţi. Se presupune că autorii sunt membrii unui clan din Chitila.

"Directoarea se ascundea. Au fugit toţi profesorii când l-au văzut acolo aruncat în balta de sânge. Nu putea să vorbească, să respire", declară cumnata victimei.

Scandalul a pornit de la o ceartă banală între doi elevi în urma căruia a pornit o adevărată luptă de stradă între familiile celor doi copii. După ce a scăpat, victima şi-a anunţat rudele care s-au luat şi ele la bătaie de faţă cu oamenii legii, veniţi să calmeze spiritele.

"M-am pomenit cu o bâtă în faţă şi m-a luat ameţeala şi mi-a mai dat iar în cap. M-au bătut de faţă cu poliţia, lângă mine erau două maşini de poliţie", spune fratele victimei. Joi, la o zi de la bătaie, conducerea şcolii nu a dorit să facă niciun comentariu pe motiv că nu s-a întâmplat mare lucru.

"A fost o încercare de a se ascunde acest incident", spune inspectorul Marian Banu, ISJ Bucureşti. Incidentul va fi analizat la nivelul inspectoratului. Poliţiştii au deschis dosare penale şi toţi adulţii implicaţi au fost sancţionaţi.

Observator

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close