Antena 3 CNN Actualitate Bătaie cruntă între rude, la un botez în Târgoviște. Scandalul, iscat de la dedicațiile muzicale

Bătaie cruntă între rude, la un botez în Târgoviște. Scandalul, iscat de la dedicațiile muzicale

Bătaie cruntă între rude la o petrece de botez care avea loc la un restaurant din Târgovişte, judeţul Dâmboviţa. Scandalul a pornit de la dedicaţiile muzicale.

Bătaie cruntă între rude, la un botez în Târgoviște. Scandalul, iscat de la dedicațiile muzicale
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
02 Mar 2020   •   10:06

Cinci dintre petrecăreţi au fost încătuşaţi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore. Doi dintre scandalgii au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au ajuns la spital. Cu toţii vor fi duşi în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Scandalul a pornit în incinta restaurantului, apoi s-a extins şi în afară. În bătaia generală, doi dintre petrecăreţi au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru îngrijiri.

Cinci scandalagii au fost reținuţi de polițiști pentru 24 de ore, acuzaţi de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere şi loviri sau alte violențe.

Cu toții sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburare a ordinii și liniștii publice și distrugere. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ar putea fi trimişi la închisoare de la trei luni la cinci ani sau ar putea primi amendă penală.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close