Antena 3 CNN Actualitate Batjocură la Săuceşti. Ajutoarele trimise sinistraţilor, aruncate pe iarbă de autorităţile comunei (VIDEO)

Batjocură la Săuceşti. Ajutoarele trimise sinistraţilor, aruncate pe iarbă de autorităţile comunei (VIDEO)

Batjocură la Săuceşti. Ajutoarele trimise sinistraţilor, aruncate pe iarbă de autorităţile comunei (VIDEO)
23 Iul 2010   •   22:23

Mii de suflete mari, batjocorite de câteva minţi mărunte. Tone de haine, ajutoare pe care românii le-au trimis sinistraţilor au fost aruncate pe iarbă în Săuceşti. A fost decizia autorităţilor comunei, care au descărcat tirurile de ajutoare pe terenul de fotbal din localitate.

În imaginile de mai jos se poate vedea unde au ajuns sacii cu haine pentru sinistraţii din Bacăui. Sunt oameni care şi-au dat şi ultimul lor petic pentru suferinţa altor oameni distruşi de inundaţii. Ajutorul lor a fost călcat în picioare.

Tone de haine, multe dintre acestea noi, zac pe pământ, parcă în aşteptarea ploii. Sinistraţii nu se înghesuie să-şi aleagă ceva de îmbrăcat. Toate aceste ajutoare aruncate pe jos au fost strânse şi trimise de Prefectura din Caraş-Severin.

Prefectul de Bacău a încremenit la vederea acestor imagini. ?Este regretabil că s-a întâmplat lucrul acesta. Este incredibil, mie nu mi-a venit să cred?, a declarat Neculai Olaru, prefect Bacău.

Edilul din Săuceşti a intrat în concediu, încă din timpul viiturii. S-a spălat pe mâini cu inundaţiile. ?Vorbiţi cu doamna vice că ea se ocupă de lucrurile alea!?, a declarat primarul prin telefon.

Iar doamna viceprimar a decis să arunce hainele pe câmp. În urmă cu numai o lună, sătenii îşi vărsau furia pe ea.

Maldărul de haine pare să fi fost ultima decizie ?înţeleaptă? a autorităţilor din Săuceşti. Sătenii strâng deja semnături pentru demiterea edililor. Ajutoarele abandonate vor fi luate, probabil, doar de ape, la următoarele inundaţii.

Observator

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close