Antena 3 CNN Actualitate Bătrân de 88 ani, agăţat în afara balconului cu capul în jos, salvat în ultima clipă - Cum au acționat polițiștii

Bătrân de 88 ani, agăţat în afara balconului cu capul în jos, salvat în ultima clipă - Cum au acționat polițiștii

Misiune de salvare în ultima clipă a unui bătrân de 88 de ani din cartierul Eremia Grigorescu din Piteşti. Martorii au sunat la 112 şi imediat la faţa locului au apărut doi agenţi de poliţie care au intervenit rapid la apartamentul unde se afla bătrânul.

Bătrân de 88 ani, agăţat în afara balconului cu capul în jos, salvat în ultima clipă - Cum au acționat polițiștii
Sursa foto: epitesti.ro
de Claudia Popovici    |    06 Sep 2020   •   13:32

Bătrânul a fost observat de doi tineri atârnând în afara balconului, la etajul trei, al unui bloc de pe strada Garoafelor, din cartierul piteştean Eremia Grigorecu. Omul era cu partea inferioară a picioarelor pe pervazul ferestrei și cu capul în jos.

Vecinii au alertat autoritățile

”Agentul şef adjunct Paraschiv Marian Gheorghiţă a încercat să îl tragă pe bătrân înapoi pe fereastră, dar nu a reuşit şi a chemat urgent echipele de intervenţie. La faţa locului au sosit pompierii cu autoscara şi o ambulanţă."

"Agentul şef adjunct Tintoacă Andrei Marius a urcat în nacelă împreună cu un lucrător ISU Argeş la etajul 3 al blocului şi astfel s-a reuşit preluarea bătrânului şi coborârea sa în siguranţă", transmite IPJ Argeş,

Bătrânul în vârstă de 88 a fost transportat în siguranţă la o unitate medicală, fiind în afara oricarui pericol. Medicii spun că batrânul ar suferi de afecţiuni psihice.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Pitești
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close