Antena 3 CNN Actualitate O bătrână de 70 de ani a fost ucisă și incendiată într-un bloc din Cluj, în noaptea de Revelion! Fiica ei este principalul suspect

O bătrână de 70 de ani a fost ucisă și incendiată într-un bloc din Cluj, în noaptea de Revelion! Fiica ei este principalul suspect

O femeie de 70 de ani a fost gasita carbonizata in propriul apartament. Principalul suspect este fiica femeii. Aceasta și-ar fi lovit mama în cap cu un corp dur, iar apoi ar fi dat foc casei pentru a-și șterge urmele.

O bătrână de 70 de ani a fost ucisă și incendiată într-un bloc din Cluj, în noaptea de Revelion! Fiica ei este principalul suspect
Sursa foto: stiridecluj.ro
de Mia Lungu    |    01 Ian 2021   •   18:00

Politistii au descoperit pe trupul femeii urme de lovituri in zona capului si spun ca focul nu a izbucnit din senin. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, Mihaela Sfiriac, a confirmat pentru Cluj24.ro că în acest caz sunt suspiciuni de omor.

”S-a efectuat autopsia, victima a fost lovită în cap cu un corp contondent. Se face cercetarea la fața locului”, a spus aceasta.

Principalul suspect este acum fiica femeii.

Victima este o fostă asistentă medicală la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca. Ea avea grijă de fiică ei, în vârstă de 50 de ani, cunoscută cu probleme psihice. Vecinii spun că își bătea mama, dar aceasta a refuzat internarea ei pe termen lung, pentru tratament de specialitate. Azi-noapte, fiica a venit acasă și a sunat la 112, unde a anunțat că arde casa și că mama ei este moartă. 

„Două autospeciale au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins un apartament dintr-un bloc de locuințe, situat pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca. Alerta a fost dată în jurul orei 3.10, iar pompierii au găsit în apartamentul cu două încăperi, situat la parterul blocului, corpul unei femei, în vârstă de circa 70 de ani, care fost ars în incendiu și care prezenta traume incompatibile cu viața.

Pompierii au lichidat flăcările, în cca 15 minute, după ce au sosit la fața locului, și au întreprins măsuri pentru evacuarea unei persoane, care locuia deasupra apartamentului din care a pornit incendiul. Au fost distruse de flăcări mai multe bunuri din apartament, iar intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea focului mai departe de limitele în care a fost găsit”, se precizează în comunicatul ISU Cluj.

×
Subiecte în articol: batrana ucisa incendiată Cluj
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close