Antena 3 CNN Actualitate O bătrână care se rătăcise în Bucureşti a fost ajutată de jandarmi. Știa la ce adresă locuiește, dar nu știa cum să ajungă

O bătrână care se rătăcise în Bucureşti a fost ajutată de jandarmi. Știa la ce adresă locuiește, dar nu știa cum să ajungă

O bătrână care se rătăcise în zona Răzoare din Sectorul 6 al Capitalei, întrucât are dificultăţi de vedere, a fost ajutată de jandarmi să ajungă acasă.

O bătrână care se rătăcise în Bucureşti a fost ajutată de jandarmi. Știa la ce adresă locuiește, dar nu știa cum să ajungă
Sursa foto: Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti
de Silvia Preda    |    26 Noi 2022   •   12:37

"Azi-noapte, în jurul orei 00:15, în zona Răzoare, echipajul de jandarmerie a observat o persoană care, din comportamentul pe care îl avea, părea că are nevoie de ajutor.

Femeia, în vârstă de 74 de ani, le-a spus jandarmilor că s-a rătăcit. Știa la ce adresă locuiește, dar nu știa cum să ajungă acolo, având deficiențe de vedere.

Nepotul acesteia alertase autorităţile

Jandarmii au condus-o la adresa indicată, unde l-au găsit pe nepotul acesteia, care le-a spus că își caută bunica încă de la ora 18, când a bănuit că ceva se petrece, motiv pentru care a solicitat și sprijinul autorităților.

Atitudinea de a nu rămâne indiferenți la o situație ce părea normalitate, la prima vedere, îi face pe colegii noștri demni de mulțumirile adresate de doamnă și familia acesteia", a transmis, sâmbătă, Jandarmeria Bucureşti.

 

×
Subiecte în articol: batrana București jandarmi
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close