Antena 3 CNN Actualitate Bebino, șeful Clanului Sportiv, detalii exclusive din timpul răfuielii mafiote: Sunt un premiu pentru procurori

Bebino, șeful Clanului Sportiv, detalii exclusive din timpul răfuielii mafiote: Sunt un premiu pentru procurori

Marius Alecu, zis Bebino, a povestit în excluvitate pentru Antena 3 varianta sa de adevăr despre ce s-a întâmplat în timpul răfuielii mafiote cu clanul rival din Capitală. Acesta a adăugat că este doar un premiu pentru procurori, însă se considera nevinovat.

Bebino, șeful Clanului Sportiv, detalii exclusive din timpul răfuielii mafiote: Sunt un premiu pentru procurori
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
23 Ian 2020   •   11:10

„O să trec peste asta și am ambiția că voi reuși. Nu trebuia să le ofer prietenia mea unor oameni de nimic. În timp ce fugeam, se poate vedea pe filmare, am fost tăiat la nivel umărului și înjunghiat. Am căzut fiindcă am rămas fără aer. Din câte mi-a spus doamna avocat erau mai mult de zece persoane. Pe camere se vede clar că nu am avut nimic în mână, însă lor le-a fost frică de mine și m-au lovit din toate părțile. Am fost atacat cu o macetă și tăiat cu ea pe umăr”, a declarat Bebino într-un interviu pentru Antena 3.

De altfel, Marius Alecu consideră că nu i se pare normal ca mascații să intervină în casa sa.

Citește Și Clanul Sportivilor a fost călcat de mascați. Interlopul Bebino, vizat de percheziții

Bebino, șeful Clanului Sportivilor, a fost atacat şi tăiat cu sabia, ajungând la spital cu degetele amputate şi tăieturi adânci pe membre şi tendoane. 

Motivul pentru care cele două clanuri s-au războit este o sumă mare de bani care era, de fapt, o taxă de protecţie. Interlopul Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, numit Joe, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemt să-i aducă suma respectivă în cartierul Tei din Capitală.

Bebino care a fost dus în fața instanței și a fost eliberat este, în prezent, plasat în arest la domiciliu, iar în momentul în care un magistrat a emis mandatul de arestare, acesta a spus că se teme pentru viața sa. 

Bebino, șeful Clanului Sportiv, detalii din timpul răfuielii mafiote: Sunt un premiu pentru procurori

×
Subiecte în articol: Marius Alecu bebino
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close