Antena 3 CNN Actualitate Bihor. Hoţii au furat seiful primăriei din comuna Ineu de Criş

Bihor. Hoţii au furat seiful primăriei din comuna Ineu de Criş

Bihor. Hoţii au furat seiful primăriei din comuna Ineu de Criş
20 Dec 2008   •   19:57

Spargere la o primărie din judeţul Bihor. Hoţii au pătruns în sediul instituţiei şi au plecat cu seiful cu bani. Încă nu se cunoaşte cu exactitate suma care se afla în seif sau dacă mai existau şi alte obiecte. Poliţiştii au început ancheta şi încearcă să dea de urma făptaşilor. Incidentul a avut loc în jurul orei 5.00 dimineaţa în sediul Primăriei din localitatea Ineu de Criş.
Geamul caseriei din clădirea primăriei dă în curtea dispensarului veterinar. Hoţii au deschis uşa dispensarului, au smuls grilajul geamului de la casierie şi au furat seiful cu bani. Pe acelaşi traseu au şi ieşit din căldire. Cel care a anunţat poliţia şi pe primar a fost paznicul instituţiei. În momentul spargerii, paznicul instituţiei nu se afla în post pentru că se învoise să plece o oră mai devreme, ca să îşi ajute un vecin la tăiatul porcului.
Din primele cercetări se presupune că ar fi vorba de mai mulţi făptaşi, dar cercetarile poliţiei continuă. Urmează ca aceştia să stabilească atât suma din seif, cât şi cercul de suspecţi.
Antena 3

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close