Antena 3 CNN Actualitate Bilete de tren Bucureşti-Braşov cu doar 16 lei. Anunţul făcut de CFR

Bilete de tren Bucureşti-Braşov cu doar 16 lei. Anunţul făcut de CFR

CFR Călători ieftineşte biletele cu ponderi între 15% şi 35% în weekend, astfel că o călătorie Bucureşti-Braşov va ajunge să coste 16,66 lei cu un tren Regio Expres.

Bilete de tren Bucureşti-Braşov cu doar 16 lei. Anunţul făcut de CFR
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    03 Ian 2020   •   16:45

„Pentru fiecare sfârşit de săptămână, biletul de weekend oferă posibilitatea de a călători cu reduceri de la 15% până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau clasa a 2-a (vagon clasă sau cuşetă), în funcţie de numărul weekend-urilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4)”, spun reprezentanţi CFR Călători.

De exemplu, o călătorie între Bucureşti şi Braşov va costa 32,95 lei pe sens, în loc de 48,6 lei, cât ar fi tariful standard la trenul Interregio.

Preţul pentru un tren Regio Expres pe această rută va fi 16,6 lei, în loc de 25 lei.

Pe ruta Bucureşti-Predeal, un bilet va costa 27,04 lei pe Interregio şi 12,9 lei la Regio Expres.

Călătorii care pleacă din Braşov spre Miercurea Ciuc vor plăti 20,8 lei la Interregio, iar biletul între Suceava şi Vatra Dornei Băi va costa 23,92 lei, tot cu tren Interregio.

Toate preţurile menţionate includ şi tariful de rezervare a locului, în valoare de 3,90 lei la tren Interregio şi 1 leu la tren Regio Expres. La această ofertă, procurarea tichetului de rezervare a locului la vagoanele de clasa 1 şi a 2-a este opţională.

Achiziţionarea biletului de weekend se poate face numai de la casele de bilete din gări şi de la agenţiile de voiaj CFR.

×
Subiecte în articol: tren Brașov CFR Calatori
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close