Antena 3 CNN Actualitate Biletele la Vanghelion au fost epuizate (VIDEO)

Biletele la Vanghelion au fost epuizate (VIDEO)

Biletele la Vanghelion au fost epuizate <font color=red>(VIDEO)</font>
28 Dec 2007   •   07:56

Biletele la revelionul organizat la Romexpo, puse în vânzare vineri, la ora 3 noaptea, au fost epuizate. Oamenii stăteau deja la coadă de joi la primăria sectorului 5, pentru a-şi asigura un loc la Vanghelion. Primăria le-a făcut o surpriză plăcută celor care doresc să petreacă noaptea dintre ani la Romexpo şi a deschis mai repede ghişeele. Moment de care au vrut să profite cât mai mulţi. Biletele la Vanghelion sunt deja pe terminate. Primele s-au epuizat cele 1.000 de bilete pentru pensionari, pentru a apoi să se vândă şi toate biletele destinate tinerilor. Cele pentru pensionari au tariful de 30 de lei, iar cele pentru tineri 100 de lei.

Mulţi dintre cei care au stat la coadă încă de joi au cumpărat câte 10 bilete, de aceea biletele s-au epuizat atât de repede.

Ca totul să se desfăşoare în condiţii cât de cât normale, jandarmii au fost chemaţi să asigure paza.

Oamenii au fost sfătuiţi să intre în grupuri de câte cinci în interiorul primăriei.

La faţa locului a venit şi primarul Mariean Vanghelie. ?Biletele nu au venit de la tipografie decât aseară, toată instituţia este la serviciu, nu doarme?, i-a asigurat Vanghelie pe oameni.

Cei mai nororcoşi au fost bucureştenii care s-au trecut pe listele de aşteptare întocmite de primărie pentru a prinde unul din cele 7.000 de bilete -

Antena 3

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close