Antena 3 CNN Actualitate Biletul de week-end. Cum ajungi mai ieftin la mare

Biletul de week-end. Cum ajungi mai ieftin la mare

Biletul de week-end. Cum ajungi mai ieftin la mare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    19 Aug 2012   •   14:47

Turiştii care aleg să călătorească cu trenul la sfârşit de săptămână vor plăti cu până la 35% mai puţin. CFR Călători introduce de luni "biletul de week-end" care oferă călătorilor o reducere în funcţie de numărul de călătoriile alese într-o lună.

Biletul de week-end dă posibilitatea călătorilor să îşi programeze vacanţele la preţuri reduse. Biletul de tren va fi mai ieftin cu până la 35 la sută la sfârşitul săpămânii, dacă sunt cumpărate patru tichete de călătorie.

Pentru un permis valabil trei week-enduri, reducerea va fi de 25%, iar pentru două week-enduri, călătoria cu trenul se va ieftini cu 15%, astfel că, pentru trei week-enduri de exemplu, pe traseul Bucureşti-Constanţa, călătorii plătesc 247 de lei, adică mai puţin cu 80 de lei.

Pe ruta Bucureşti-Sinaia cu trenul InterRegio, biletul trenului va costa 156,6 lei, cu aproximativ 50 lei mai puţin decât în mod normal. Biletul de week-end este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană la acelaşi rang de tren. Reducerile nu se cumulează cu alte promoţii.


Biletul de tren în week-end

4 week-enduri - reducere de 35% din tariful normal
3 week- enduri - reducere de 25% din tariful normal
2 week- enduri - reducere de 15% din tariful normal







×
Subiecte în articol: tren
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close