Antena 3 CNN Actualitate Bişniţă cu cărucioare de cumpărături, la hipermarketurile bucureştene

Bişniţă cu cărucioare de cumpărături, la hipermarketurile bucureştene

Bişniţă cu cărucioare de cumpărături, la hipermarketurile bucureştene
de Cornel Preda    |    24 Apr 2008   •   20:54

O nouă afacere a luat fiinţă în Bucureşti, chiar dacă nu este legală. Se ştie că românii sunt inventivi, astfel că, în pragul sărbătorilor de Paşte, unii s-au gândit să profite pe urma aglomeraţiilor din hipermarketuri. Dacă atunci când mergem să cumpărăm bilete la meciurile de fotbal ne lovim de bişniţari care vând tichetele de acces la suprapreţ, la marile magazine, un cărucior pentru cumpărături, care în mod normal este gratis, a ajuns să fie comercializat.

Deşi nu sunt ?produse de raft?, cărucioarele de cumpărături sunt poate mai căutate în hipermarketuri decât carnea de miel. Şi chiar mai greu de găsit. Astfel, speculanţii s-au gândit să le adune pe cele goale şi să le ofere celor care au nevoie. La Carrefour Băneasa, spre exemplu, un cărucior poate fi ?achiziţionat? pentru 5 lei. Şi nici nu trebuie să alergaţi după el, pentru că bişniţarii vă abordează ei, încă de la intrarea în magazin.

Iar dacă totuşi doriţi să vă faceţi cumpărăturile fără să plătiţi pentru un serviciu care este în mod obişnuit gratis, nu vă rămâne altceva decât să ?vânaţi? un cărucior de la persoanele care părăsesc incinta magazinelor. Singura condiţie este să ajungeţi la acele persoane înaintea speculanţilor. În altă ordine de idei, aşteptăm cu interes clipa în care se vor vinde şi locurile la cozile infernale de la casele de marcat sau produse de pe raft la suprapreţ, când stocurile se epuizează.

×
Subiecte în articol: Cornel Preda Carrefour
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close