Antena 3 CNN Actualitate Bistriţa. Un licean a ajuns la spital după ce a fost bătut de colegi în ziua banchetului (VIDEO)

Bistriţa. Un licean a ajuns la spital după ce a fost bătut de colegi în ziua banchetului (VIDEO)

Bistriţa. Un licean a ajuns la spital după ce a fost bătut de colegi în ziua banchetului (VIDEO)
Sursa foto: licean
29 Mai 2010   •   16:58

Un licean din Bistriţa a ajuns în comă la spital, după ce mai mulţi colegi de şcoală l-au bătut, chiar în ziua banchetului. Băiatul a încercat să se apere şi a fugit la o benzinărie. Acolo, camerele de supraveghere i-au suprins pe agresori şi pe victima lor.

Pe imagini se vede cum tinerii fug după băiatul de 18 ani. Tânărul încearcă să scape de pumnii agresorilor, dar nu reuşeşte. O vânzătoare cheamă poliţia, dar până să ajungă oamenii legii, bătăuşii se fac nevăzuţi. Colegul lor zăcea, nemişcat, pe jos.

Între timp, angajatele benzinăriei sunat la poliţie.

Altercaţia dintre elevi a început încă de la banchetul pe care-l organizaseră la finalul clasei a 12-a. Atunci însă au fost văzuţi de o profesoară, care i-a despărţit şi i-a trimis acasă.

Tânărul bătut a fost transportat de urgenţă la spitalul din Bistriţa, dar pentru că starea lui s-a agravat pste noapte, medicii au luat decizia să-l trimită cu un elicopter SMURD la Târgu-Mureş.

La spitalul din Târgu-Mureş au ajuns şi părinţii elevului bătut.

Părinţii susţin că au existat presiuni să-şi retragă plângerea la poliţie.

Bătăuşii riscă acum să ajungă după gratii.



Observator



×
Subiecte în articol: elev bătaie spital SMURD benzinarie profesoara
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close