Antena 3 CNN Actualitate Boala mentală a UCIGAŞULUI din Dorobanţi ar putea fi MOŞTENITĂ de la MAMA SA

Boala mentală a UCIGAŞULUI din Dorobanţi ar putea fi MOŞTENITĂ de la MAMA SA

Boala mentală a UCIGAŞULUI din Dorobanţi ar putea fi MOŞTENITĂ de la MAMA SA
Sursa foto: Foto: Antena 3
06 Mar 2012   •   17:48

Mama lui Gheorge Vlădan este o "clientă" veche a Spitalului de Psihiatrie Poroschia, din judeţul Teleorman, unde se internează în fie]care an, încă din 1998, pentru tratament. Aceasta ştia că fiul său nu avea o relaţie prea bună cu soţia lui.

Ucigaşul o însoţea în fiecare an pe mama lui la internarea şi la externarea din spital, aceştia având o relaţie foarte apropiată. El este singurul copil al femeii.

Femeia nu a aflat încă de faptele fiului său, deoarece medicilor le este frică să nu reacţioneze imprevizibil şi să sufere un şoc.

"Femeia este pacienta noastră, în evidenţe la noi din 1998, având numeroase internări de-a lungul timpului" a declarat managerul Spitalului de Psihiatrie Poroschia, Dragoş Calotă.

El a adăugat că atunci când i s-a spus că sunt probleme în familie, femeia a întrebat mai întâi de băiatul ei şi de nepot, iar când i s-a spus că nu despre ei este vorba, a exclamat: "Ah, nora".

Managerul spitalului nu a menţionat diagnosticul mamei, deoarece legea nu îi permite acest lucru, dar a negat faptul că aceasta ar avea schizofrenie.

Potrivit unor surse medicale, diagnosticul la internare al femeii în vârstă de 74 de ani, Floarea Enache, mama poliţistului Gheorghe Vlădan, a fost de tulburare mixtă depresivă anxioasă pe fond involutiv. Rudele femeii susţin că aceasta ar fi intenţionat să se sinucidă în anul 1998 deoarece nu s-ar fi înţeles cu nora sa, Florina Vlădan, ulterior bătrâna fiind internată pentru prima oară la Spitalul de Psihiarie Poroschia din judeţul Teleorman.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Vladan ucigas
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close