Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Ionescu şi-a prezentat punctul de vedere. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între el şi Becali

Bogdan Ionescu şi-a prezentat punctul de vedere. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între el şi Becali

Bogdan Ionescu şi-a prezentat punctul de vedere. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între el şi Becali
02 Ian 2019   •   14:49

Bogdan Ionescu - Syda şi-a susţinut punctul de vedere cu privire la conflictul avut cu Gigi Becali. Fostul ginere al lui Băsescu a confirmat că a părăsit localul în care se afla, dar nu ca urmare a faptului că patronul FCSB l-a obligat, ci din bun-simţ, pentru că a vrut să evite ca neînţelegerea să degenereze.

"Eram în holul hotelului, la bar, însoțit de o domnișoară când domnul Becali a venit și a început să mi se adreseze. Copiii mei erau în hol când domnul Becali a început să adreseze afirmații calomnioase la adresa mea, la adresa familiei. Eu cred că locul lui e la ospiciu. Acest personaj minte cu o așa ușurință și dă niște variante care nu au nicio legătură cu realitatea încât mă lasă cu gura căscată! Se leagă de fostul meu socru, de eliberare, e o chestie care mă depășește. Este o răzbunare personală care deja a întrecut orice limită. Nu se pune problema de scandal. Am plecat acompaniat de urletele lui. Cei șapte ani de acasă m-au ținut să nu alimentez acest scandal. Nu am interdicție în Poiană, e tarlaua maică-sii?”, a declarat Bogdan Ionescu pentru spynews.ro.

Citește și: Gigi Becali, la un pas de bătaie cu fostul ginere al lui Traian Băsescu. ”Dacă îi dădeam un pumn, îl adormeam direct”

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close