Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, la un pas de bătaie cu fostul ginere al lui Traian Băsescu. ”Dacă îi dădeam un pumn, îl adormeam direct”

Gigi Becali, la un pas de bătaie cu fostul ginere al lui Traian Băsescu. ”Dacă îi dădeam un pumn, îl adormeam direct”

Gigi Becali, la un pas de bătaie cu fostul ginere al lui Traian Băsescu. ”Dacă îi dădeam un pumn, îl adormeam direct”
02 Ian 2019   •   10:52

Gigi Becali  a avut o altercație cu Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu, în Poiana Brașov în Ajunul Anului Nou.

Gigi Becali a relatat la România TV altercaţia cu Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu, care a avut loc într-un restaurant din Poiana Brașov. Latifundiarul a declarat că a avut un conflict verbal cu Bogdan Ionescu și că acesta din urmă s-a speriat atât de tare încât nu a mai venit la petrecerea de Revelion pe care urmau să o facă în același loc.

"Mă faceţi să rad, sarea Syda la mine sa ma bata. I-am spus în glumă că Băsescu nu mi-a dat grațierea. Atunci el a spus nu știu ce, după care i-am spus să tacă din gură, continuând să vorbească urât. Eu îl bat cu o mana. Il bat cu mana lui. Cum sa ma bata Syda. I-am dat si interzis sa mai stea in Poiana Braşov. A plecat şi nu a mai venit sa faca Revelionul la Teleferic unde trebuia sa il faca. Eu dacă îi dădeam un pumn lui Syda îl adormeam direct, nu mai era nevoie ca să se mai scoale. Ăsta a fost norocul lui, că nu s-a ridicat de pe scaun. Dacă se scula de pe scaun îl loveam, nu  poți lovi un om care stă pe scaun", a declarat Gigi Becali. 


 

×
Subiecte în articol: syda Gigi Becali
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close