Antena 3 CNN Actualitate Bolnavi de indiferenţă: Căzut în faţa spitalului, dar ignorat de medici pentru că era beat (VIDEO)

Bolnavi de indiferenţă: Căzut în faţa spitalului, dar ignorat de medici pentru că era beat (VIDEO)

Bolnavi de indiferenţă: Căzut în faţa spitalului, dar ignorat de medici pentru că era beat <font color=red>(VIDEO)</font>
22 Apr 2008   •   21:30

După ce un bărbat a fost lăsat să zacă minute în şir în faţa spitalui din Lupeni, directoarea instituţiei s-a scuzat spunând că ?Nu i-am dat atenţie pentru că era beat?. La bărbatul prăbuşit s-au uitat nepăsăstori câteva asistente şi un şofer de ambulanţă, iar conform legii ei nu pot fi pedepsiţi, pentru că pacientul era în afara spitalului.

Bolnavi de indiferenţă

?N-avea cum să fie căzut în faţa spitalului, pentru că acolo era ambulanţa?, a spus medicul de pe ambulanţă, însă un martor susţine că bărbatul ?era căzut în faţa spitalului, lângă ambulanţă, şoferul era înăuntru, dar nu l-a interesat?. ?Din păcate şi-o face cu mâna lui, de fiecare dată când bea. Îl ştim foarte bine?, s-a scuzat şi managerul spitalului din Lupeni.

Temându-se de o confruntare cu oamenii strânşi în faţa bărbatului căzut, asistentele au trimis în cele din urmă un paznic la bărbatul întins pe caldarâm, şi asta numai după ce o femeie a ţipat la ele. ?Am văzut că nimeni nu intervine, am sunat la 112 şi după o jumătate de oră mi-au spus că este anunţat cazul respectiv. Nu s-a întâmplat nimic?, a mai spus unul dintre martori.

În timp ce la intrarea spitalului asistentele stăteau şi se uitau la bărbatul din mijlocul drumului, în spital, medicii aveau de rezolvat patru urgenţe. Ei le apără pe asistentele nepăsătoare spunând că bărbatul e alcoolic şi că ei n-au ce să-i facă. Şi chiar dacă ar vrea să le sancţioneze n-ar putea, pentru că incidentul a avut loc în afara spitalului, nu în spital.

Observator

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close