Antena 3 CNN Actualitate Botoşani. Doi fani ai trupei Viţa de Vie au incendiat un restaurant

Botoşani. Doi fani ai trupei Viţa de Vie au incendiat un restaurant

Botoşani. Doi fani ai trupei Viţa de Vie au incendiat un restaurant
29 Sep 2008   •   13:16

În semn de nemulţumire faţă de angajaţii unui restaurant situat pe şoseaua de centură a municipiului Botoşani, doi fani ai trupei Viţa de Vie au dat foc terasei construite din stuf. Potrivit patronului restaurantului, Titi Simion, tinerii au obţinut autografe de la membrii trupei, însă au continuat să îi deranjeze pe aceştia.
Cum ?băieţii de la Viţa de Vie (n.r. veniţi de la un concert în oraşul Săveni) au cerut să fie lăsaţi în pace?, atitudinea celor doi tineri a fost ?răsplătită? prin refuzul angajaţilor de a-i mai servi. Asta i-a înfuriat însă pe cei doi fani, care, imediat după ce artiştii s-au ridicat de la masă, s-au dus în parcarea din spatele localului şi au dat foc restaurantului.
Potrivit patronului, pagubele sunt evaluate la aproximativ 500.000 de lei. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge focul, însă restaurantul a fost mistuit de flăcări. Incendiatorii au fost identificaţi, deşi au încercat să fugă, informează Agerpres. Poliţiştii aşteaptă concluziile pompierilor, în funcţie de acestea urmând să dispună măsuri faţă de cei doi tineri.
Antena3.ro

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close