Antena 3 CNN Actualitate Botoşani. Elev agăţat în cuier şi bătut de tatăl unui coleg

Botoşani. Elev agăţat în cuier şi bătut de tatăl unui coleg

Botoşani. Elev agăţat în cuier şi bătut de tatăl unui coleg
04 Mar 2008   •   10:54

Un elev de la Şcoala generală nr. 4 din municipiul Botoşani a fost agresat, în sala de curs, de tatăl unui coleg de şcoală. Incidentul s-a petrecut înainte de începerea cursurilor, când elevul de clasa VII-a a fost luat la bătaie şi apoi agăţat în cuierul de haine al clasei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi între un elev de clasa a VII-a şi un elev de clasa a doua. Nemulţumit de certurile cu colegul mai mare, elevul de clasa a II-a s-a plâns părinţilor, iar tatăl său a venit la şcoală şi, înainte de începerea cursurilor, l-a agresat pe băiatul din clasa a VII-a.

„Valeriu Chirilă, de 44 ani, a mers în sala de clasă a elevului din clasa a VII-a şi, după ce l-a întrebat ce are cu fiul său, l-a apucat de haine şi l-a agăţat în cuierul clasei. În aceste împrejurări, victimei i-au fost produse leziuni pe gât şi spate”, au declarat poliţiştii.

Alertată de elevi, conducerea şcolii a sesizat Poliţia, care l-a sancţionat contravenţional pe tatăl agresor, cu amendă de 300 de lei. În acelaşi timp, directorul unităţii de învăţământ, Maria Damian, a luat decizia de a interzice accesul părinţilor în şcoală.

Acest lucru va fi permis doar cu acordul profesorului sau al învăţătorului aflat în sala de curs.

Rompres

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close