Botoşani. Sinistraţilor li s-au construit case fără uşi

01 Oct 2008   •   16:23
Botoşani. Sinistraţilor li s-au construit case fără uşi
Sinistraţii din Botoşani au acum case, dar fără uşi. Casele oamenilor din judeţul Botoşani nu pot fi finalizate, din cauză că firmele care au câştigat licitaţia pentru furnizarea uşilor nu au făcut livrările.
Prefectul judeţului Botoşani, Gheorghe Sorescu, a declarat, miercuri, că mai multe locuinţe sunt aproape de finalizare, însă constructorii nu au uşi pentru a le monta.
?Nu am primit nicio uşă. Şapte case sunt terminate. Au geamurile puse, au acoperiş, dar nu au uşi. Am rămas în urmă, dar nu din vina noastră, ci din cauza aprovizionărilor pe care le face Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţei, prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe?, a afirmat Sorescu, care a declarat că va comunica aceste probleme ministrului Laszlo Borbely, care va vizita, joi, zonele sinistrate.
?Probabil că s-a considerat că noi ne vom mişca mai încet şi, de aceea, nu au fost trimise uşile, dar noi am dat peste cap pronosticurile. Activitatea a fost una foarte bună?, a explicat Sorescu.
Potrivit prefectului, din cele 198 de case care trebuie reconstruite după inundaţiile din luna iulie, 188 sunt în execuţie, urmând ca lucrările la celelalte zece - trei la Rădăuţi Prut şi şapte la Hudeşti - să înceapă în această săptămână.
Agerpres

x close