Antena 3 CNN Actualitate Botoşani. Un adolescent susţine că a fost bătut şi scalpat de tatăl vitreg (VIDEO)

Botoşani. Un adolescent susţine că a fost bătut şi scalpat de tatăl vitreg (VIDEO)

Botoşani. Un adolescent susţine că a fost bătut şi scalpat de tatăl vitreg (VIDEO)
21 Iun 2010   •   22:51

Poveste incredibilă în Botoşani. Un copil de 14 ani îl acuză pe tatăl său vitreg că l-a torturat. Băiatul spune că a fost bătut cu biciul de cai şi că a fost scalpat cu un patent. Pentru că nu a mai suportat teroarea, copilul a fugit de acasă. A fost găsit pe străzi, plin de sânge de poliţiştii comunitari care l-au dus într-un centru de plasament. Părinţii sunt acum anchetaţi de poliţie.

Incidentul a ieşit la iveală vineri, când copilul a fost găsit pe o stradă din Botoşani, într-o stare deplorabilă. Mersese cinci kilometri pe jos, înfometat şi murdar. Băiatul a fost dus într-un centru de plasament. A fost spălat şi hrănit.

În cap, băiatul avea o cicatrice. El le-a povestit asistenţilor sociali că tatăl vitreg i-a smuls părul cu patentul. Le-a dezvăluit că trăieşte în teroare, ca într-un lagăr. Că a fost obligat să renunţe la şcoală, încă de acum patru ani. Şi că suportă bătăi crunte, cu biciul, pentru orice greşeală.

Luat la întrebări, tatăl băiatului recunoaşte că foloseşte uneori biciul pentru a-şi cuminţi copilul. Părinţii spun că băiatul e un copil problemă şi că s-a lovit singur, la cap, în urmă cu câteva luni.

Poliţia a deschis o anchetă. Nu e prima dată când copilul a fost bătut. Situaţia este destul de complicată, mai ales că părinţii mai au încă trei copii, tot minori.

Asistenţii sociali nu-i vor lua pe ceilalţi copii din familie până când nu se va stabili de partea cui este dreptatea.

Băiatul a fost supus unei expertize medico-legale pentru a se stabili cât de vechi sunt urmele rănilor.



Observator

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close