Antena 3 CNN Actualitate Braşov. Elevi în grevă din cauza unui coleg acuzat de comportament indecent

Braşov. Elevi în grevă din cauza unui coleg acuzat de comportament indecent

Braşov. Elevi în grevă din cauza unui coleg acuzat de comportament indecent
22 Sep 2008   •   14:23

Grevă spontană la o şcoală din Braşov, din cauza unui elev de clasa a patra acuzat de comportament indecent. Mulţi părinţi nu şi-au mai lăsat copiii să intre la ore. Situaţia s-a liniştit abia după ce mama băiatului a decis să-l transfere la o şcoală specială.

Situaţia de la şcoala 15 din Braşov durează de aproape 3 ani. Încă de când a fost transferat la această şcoală, băiatul a creat numai probleme. Colegii lui s-au plâns de nenumarate ori că nu pot să se concentreze la ore şi că sunt permanent ameninţaţi. Părinţii au hotărât să rezolve situaţia. S-au dus la şcoală şi nu şi-au mai lăsat copiii să participe la ore.

Învăţătoarea elevului spune că situaţia a fost prezentată Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Deşi a avut nenumărate plângeri, mama copilului a refuzat mereu să-l transfere la o şcoală specială. A sperat că băiatul va avea un comportament normal în momentul în care se va afla într-o colectivitate. În urma scandalului, femeia a decis să-şi mute copilul în altă instituţie.

Părinţii au plecat mulţumiţi acasă, deşi copiii lor au piedut o zi de şcoală. Ei spun că orele se pot recupera, mai ales dacă de acum înainte vor avea parte de linişte la şcoală.

Antena3

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close