Antena 3 CNN Actualitate Braşov. O stradă blocată, după ce o ursoaică s-a urcat pe acoperişul unei clădiri (VIDEO)

Braşov. O stradă blocată, după ce o ursoaică s-a urcat pe acoperişul unei clădiri (VIDEO)

Braşov. O stradă blocată, după ce o ursoaică s-a urcat pe acoperişul unei clădiri <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Mai 2008   •   10:03

Situaţie critică în Braşov, unde o stradă a fost blocată din cauza unei ursoaice de aproape 200 de kilograme. Aceasta, alături de puiul ei, s-a refugiat în subsolul unei clădiri de pe strada Răcădău, din centrul vechi al oraşului. Speriată de cei care au venit să o scoată de acolo, ursoaica s-a urcat pe acoperişul clădirii, la o înălţime de 12 metri.

Ursoaica se afla de trei nopţi în zona străzii Castelului, în căutare de mâncare pentru ea şi pui. ?A distrus garduri, beciuri mai multe grădini în căutare de hrană, dar fără să atace oameni. Joi dimineaţa, cu ajutorul poliţiei, jandarmilor şi a poliţiei comunitare am oprit circulaţia în zonă încercând să prindem cele două animale. De frică, ursoaica cu puiul s-au refugiat într-o casă şi au urcat până la etajul patru. Pericolul cel mai mare a fost în momentul în care am tranchilizat-o pentru că putea să cadă de pe acoperiş?, a declarat Flavius Bărbulescu, şeful Serviciului Public pentru Gestionarea Animalelor.

Panică la Braşov


Ursoaica a fost în cele din urmă trasă înapoi în clădire, pe geam şi transportată, alături de puiul ei, la grădina zoologică din Braşov. De acolo ei vor fi duşi în Rezervaţia urşilor de la Zărneşti.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A fost pus în circulație trenul București-Istanbul. Cât costă biletul
x close