Antena 3 CNN Actualitate Braşovul paralizat câteva ore de inundaţii (VIDEO)

Braşovul paralizat câteva ore de inundaţii (VIDEO)

Braşovul paralizat câteva ore de inundaţii (VIDEO)
19 Aug 2007   •   21:22

O ploaie torenţială care nu a durat mai mult de o jumătate de oră a paralizat mai multe artere importante din Braşov. Sistemul de canalizare nu a făcut faţă cantităţii mari de precipitaţii căzute pe metrul patrat. Până şi intrarea în oraş, dinspre Râşnov a fost blocată timp de câteva ore din cauza acumulării masive de apă.

În unele zone ale oraşului, apa a depăşit jumătate de metru. Intrarea în Braşov dinspre Râşnov a fost blocată aproape 4 ore. Lucrătorii de la drumuri s-au chinuit mai multe ore să desfunde gurile de canalizare. Cele mai afectate zone au fost cartierele Bartolomeu şi Tractorul, unde mai multe locuinţe, garaje şi beciuri au fost inundate. În aceste zone se înregistrează probleme la fiecare ploaie mai puternică întrucât sistemul de canalizare nu face faţă.

Ploaia torenţială a fost însoţită şi de descărcări electrice. Un incendiu a izbucnit la un depozit de cherestea din localitatea Hărman de lângă Braşov după ce un trăsnet a lovit acoperişul clădirii. Pompierii au intervenit de urgenţă cu trei autospeciale şi au reuşit să stingă incendiul. Pericolul ca focul să se extindă a fost mare, mai ales că în apropiere se află un depozit de vopsele.

IMAGINI DE PE STRĂZILE INUNDATE ALE BRAŞOVULUI

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close