Antena 3 CNN Actualitate Bucureștean bătut cu bâta de un taximetrist, după ce i-a cerut bon fiscal - VIDEO

Bucureștean bătut cu bâta de un taximetrist, după ce i-a cerut bon fiscal - VIDEO

Bucureștean bătut cu bâta de un taximetrist, după ce i-a cerut bon fiscal - VIDEO
22 Mar 2017   •   08:29

Un drum cu taxiul s-a terminat cu o bătaie zdravănă pentru un bucureştean. Taximetristul i-ar fi cerut mai mulţi bani decât făcea cursa şi nemulţumit că nu-i primeşte, şi-ar fi atacat clientul cu bâta de baseball. Agresorul a devenit şi mai nervos când a văzut că a fost reclamat poliţiştilor care îl opriseră în trafic. 

Aceştia au constat însă că aparatul de taxat este în funcţiune şi nu l-au legitimat. Acesta este şi motivul pentru care şoferul agresiv nu a fost sancţionat. 

Incidentul a avut loc la finalul unei curse cu taxiul, pe o stradă din Bucureşti. Pasagerul i-a cerut taximetristului bonul fiscal, iar acesta a refuzat. Mai mult, i-a cerut mai mulţi bani decât făcea cursa.

Furios că nu şi-a primit banii, taximetristul l-ar fi lovit pe pasager în cap, peste mâini şi picioare, după care a fugit. Nu a fost identificat nici până acum, deşi, cu câteva minute înainte de incident, fusese oprit la un filtru al poliţiei.

Chiar dacă va fi găsit de Poliţie şi pus sub acuzare pentru vătămare corporală, taximetristul ar putea profesa în continuare. 

Clientul bătut a depus plângere penală şi va cere despăgubiri atât taximetristului cât şi companiei. Pentru că disputele dintre clienţi  şi taximetrişti sunt dese, autorităţile îi sfătuiesc pe călători să nu se urce niciodată în maşină dacă şoferul nu porneşte aparatul şi să anunţe imediat Poliţia dacă se simt în pericol.

 

 

×
Subiecte în articol: taximetrist bon fiscal
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close