Antena 3 CNN Actualitate Bucureşteanul care a ucis cu 19 lovituri de cuţit o tânără gravidă şi-a recunoscut fapta

Bucureşteanul care a ucis cu 19 lovituri de cuţit o tânără gravidă şi-a recunoscut fapta

Bucureşteanul care a ucis cu 19 lovituri de cuţit o tânără gravidă şi-a recunoscut fapta
12 Sep 2008   •   19:53

Un bloc întreg şi-a văzut de viaţa lui, în vreme ce o femeie însărcinată era ucisă în apartament, în chinuri şi strigăte. Femeia a murit, după 19 lovituri de cuţit, în apartamentul ei din Bucureşti. Suspectul - un cunoscut al femeii şi al iubitului acesteia. Bărbatul şi-a recunoscut crima, spun poliţiştii, dar motivul pare încă greu de desluşit: jaf sau crimă cu premeditare? Vecinii mai dau un indiciu: tânăra şi iubitul ei se certau des, pentru că bărbatul nu credea că-i al lui copilul.

Tânăra de 19 ani, însărcinată în luna a treia şi mama unui copil de 5 luni, a fost măcelărită, povestesc anchetatorii. Criminalul a lovit-o de 19 ori, cu un cuţit. Iubitul femeii a găsit-o într-o baltă de sânge. N-a mai putut face nimic pentru ea, povesteşte îngrozit omul. Suspectul - un tânăr de 18 ani, pe care atât femeia, cât şi iubitul ei, îl cunoşteau destul de bine. Omul a fost reţinut încă de vineri dimineaţă, la câteva ore după crimă. Cum au ajuns poliţiştii la el? S-ar fi încurcat în declaraţii, la secţie. De-atunci n-a mai durat mult, până a recunoscut totul.



Poliţiştii l-au dus apoi pe suspect la reconstituire. Potrivit declaraţiilor lui, s-a formulat şi o primă ipoteză în acest caz. Jaful. Omul ar fi povestit că mai întâi a plecat în oraş, cu iubitul femeii. Dar s-ar fi întors la el în apartament, fără să ştie că a rămas soţia lui acasă. Suspectul spune că atunci când a dat cu ochii de ea, s-a speriat. Ar fi pus mâna pe cuţit şi ar fi ucis-o. Rudele femeii omorâte spun că vecinii ar fi auzit ţipetele, dar le-a fost frică să intervină. Totuşi, sadismul de care a dat dovadă criminalul îi pune pe gânduri pe anchetatori. Nu e exclusă nici varianta unei crime cu premeditare.

Observator

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close