Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. 11 spitale vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de Crăciun

Bucureşti. 11 spitale vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de Crăciun

Bucureşti. 11 spitale vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de Crăciun
24 Dec 2007   •   12:16

11 spitale vor asigura asistenţa medicală în capitală în zilele de Crăciun, iar Serviciul de Ambulanţă din Bucureşti va avea program normal de lucru în această perioadă. Metroul are program special, iar casieriile RADET nu vor lucra cu publicul în perioada Sărbătorilor de iarnă. În toate cele 11 unităţi sanitare vor funcţiona linii de gardă care vor acorda asistenţa medicală de urgenţă. Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti va avea program normal de lucru în această perioadă şi va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală.

Metroul va circula după program de duminică în zilele de 25-26 decembrie şi 1-2 ianuarie. Potrivit Metrorex, de Revelion metroul va circula toată noaptea, la intervale de 20 minute. În restul zilelor din perioada Sărbătorilor de iarnă, trenurile de metrou vor circula normal. În schimb, casieriile RADET nu vor lucra cu publicul în perioada Sărbătorilor de iarnă. Acestea vor fi închise pe 24, pe 25 şi pe 26 decembrie, precum şi pe 1 şi 2 ianuarie 2008.

Apa Nova Bucureşti însă va avea program obişnuit de lucru pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, între 25 decembrie şi 2 ianuarie, şi va asigura echipe de urgenţă pentru eventualele intervenţii speciale.

Antena 3

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close