Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. A vrut să îi ceară socoteală amantei, dar şi-a împuşcat tatăl (VIDEO)

Bucureşti. A vrut să îi ceară socoteală amantei, dar şi-a împuşcat tatăl (VIDEO)

Bucureşti. A vrut să îi ceară socoteală amantei, dar şi-a împuşcat tatăl (VIDEO)
Sursa foto: pistol
14 Ian 2009   •   22:10

Un barbat care a vrut să-i dea o lecţie amantei şi-a împuşcat, din greşeală, tatăl. Pistolul era, culmea, tot al tatălui, care îşi urmărise fiul pentru a recupera arma. Ar putea fi descrierea unei scene de telenovelă dar s-a petrecut în realitate, la Galaţi.
Totul a pornit, se pare, de la o ceartă între îndrăgostiţi. Tânărul gălăţean era amorezat până peste cap de o femeie măritată. Aveau o relaţie de ceva vreme. Marţi seară, însă, cei doi s-au certat. Bărbatul a pus la cale un plan de răzbunare şi, de dimineaţă, a vrut să-l pună în practică. S-a dus la firma de pază la care lucra tatăl său, de unde a sustras un pistol şi aplecat la apartamentul prietenei sale.
Nu se aştepta să fie urmărit de tatăl său. Bărbatul descoperise că-i lipseşte arma şi s-a luat după fiul său. L-a găsit în faţa apartamentului amantei. Acolo a început şi scandalul, sub privirea stupefiată a soţului femeii. Bărbatul nu înţelegea de ce doi necunoscuţi se bat pentru un pistol, la uşa lui. Şi cum de nevasta lui îi cunoştea.
Arma s-a descărcat accidental iar scandalagii au ajuns la spital. Bărbatul a fost operat şi va fi externat, în câteva zile. E mulţumit că a reuşit să împiedice o nenorocire. Fiul lui ar fi fost în stare de aproape orice.
Impulsivul tânăr este cercetat, acum pentru uz ilegal de armă letală, vătămare corporală gravă şi încălcarea regimului armelor şi muniţiilor. Nici tatăl lui nu va scăpa basma curată - el este cercetat pentru neglijenţă în serviciu.

Observator

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close